Soluții Mochete și Pardoseli

Atmosfera este crucială atunci când ne gândim la stilizarea spațiului. Oferă-i climatul vizual optim cu optiunea potrivită din gama noastră generoasă de soluții de pardoseală. Siguranța este parte din esența sa, iar proprietățile acustice se alătură spectrului larg de beneficii. Design-ul adaptabil și ușurința la instalare, întreținere sau înlocuire joacă un rol important în amenajarea spațiilor tale preferate.

Mocheta

Scopul ei este acela de a completa orice nevoie de amenajare interioară și vine cu proprietăți precum rezistența la trafic intens și rezistenta la foc. Varietatea mare de finisaje și texturi îndeplinește cu succes cerințele oricărei destinații. Noi vă aducem mocheta, voi trebuie să veniți doar cu buna dispoziție!

Vinil-ul (PVC)

Soluția absolută pentru pardoseala intens circulată care arată mereu ca nouă. Deja extraordinară datorită rezistenței și versatilității sale, poate avea și proprietăți electrostatice, rezistență sporită la abraziuni sau tratamente antibacteriene și antifungice. Rezistă cu stil, prin adaptabilitate.

Vinil-ul Luxury

Se distinge prin abilitățile cameleonice impresionante și apetitul pentru provocări funcționale și estetice. Finisajele cu aspect de piatră naturală, lemn, beton sau textil îi complimentează proprietățile de izolare fonică, impermeabilitate, rezistență la uzură și trafic. Pentru gusturi capricioase și cerințe riguroase.

Pardoseală Tehnică Supraînălțată

Spațiile contemporane de lucru sunt tehnologizate până la nivelul la care este nevoie de adaptarea în consecință a proiectelor de configurare a spațiilor, a gestionării cablurilor și a altor instalații. Sistemul de pardoseală flotantă pune capăt tuturor problemelor. Oferă flexibilitate spațiului și optimizează costuri.

Ai o idee? Noi avem proiectul dorit.