Soluții Compartimentare

Eficientizăm spații prin sisteme de compartimentare revoluționare care înlocuiesc peretele tradițional de gips-carton. Fie că vorbim despre amenajarea unui nou spațiu, reconfigurare sau relocare, folosirea materialelor și sistemelor inovatoare se conturează într-un proiect la cheie livrat în timp util și cu costuri optime. Soluțiile modulare certificate de CEE răspund și celor mai intransigente cerințe ale proiectelor de amploare, asigurând versatilitate, funcționalitate și o acustică adecvată spațiilor de lucru.

Află mai mult

Soluții Mobilare

Nu integrăm doar piese de mobilier în spațiile pe care le amenajăm, ci și noi moduri de a percepe spațiul. Locuri cu cerințe funcționale exigente sau zone comune comode, spații noi sau vechi, private sau colaborative, toate au de câștigat din evoluția mobilierului. Astăzi, mobila nu mai este doar utilă, ci asigură estetica, este concepută pentru a susține sănătatea și conectivitatea oamenilor.

Află mai mult

Soluții Mochete și Pardoseli

Atmosfera este crucială atunci când ne gândim la stilizarea spațiului. Oferă-i climatul vizual optim cu optiunea potrivită din gama noastră generoasă de soluții de pardoseală. Siguranța este parte din esența sa, iar proprietățile acustice se alătură spectrului larg de beneficii. Design-ul adaptabil și ușurința la instalare, întreținere sau înlocuire joacă un rol important în amenajarea spațiilor tale preferate.

Află mai mult

Soluții Lumini și Acustică

Iluminatul arhitectural poate fi decorativ sau tehnic. Spațiul tău are nevoie de lumină puternică sau doar de un accent discret pe o zonă anume? Soluțiile noastre complementare răspund diverselor cerințe de iluminare și mobilare a spațiului. Cât despre nevoile acustice ale spațiilor de lucru zgomotoase, acestea nu mai sunt acum o provocare: panourile acustice rezolvă toate aceste dificultăți și se îmbină perfect în atmosfera biroului. Soluțiile acustice și de iluminare dedicate nevoilor tale.

Află mai mult