Soluții Lumini și Acustică

Iluminatul arhitectural poate fi decorativ sau tehnic. Spațiul tău are nevoie de lumină puternică sau doar de un accent discret pe o zonă anume? Soluțiile noastre complementare răspund diverselor cerințe de iluminare și mobilare a spațiului. Cât despre nevoile acustice ale spațiilor de lucru zgomotoase, acestea nu mai sunt acum o provocare: panourile acustice rezolvă toate aceste dificultăți și se îmbină perfect în atmosfera biroului. Soluțiile acustice și de iluminare dedicate nevoilor tale.

Soluțiile de Iluminare

Împrejurimile noastre de zi cu zi nu ar mai fi la fel fără lumină. Iar când lumina naturală este distrasă de obiectele noastre opace, soluțiile inteligente de iluminare vin în ajutor. Tot ce-i mai bun din tehnologie și materialele performante asigură distribuția perfectă de lumină către zonele de interes. Unghiurile tale de lucru preferate, punctele principale ale sălii de ședință, zona de relaxare sau cele mai căutate locuri din sala de mese, toate prind viață datorită acestor sisteme special concepute. Personalizarea spațiului nu a fost niciodată atât de ușoară și distractivă! Aprinde beculețul cu idei!

Soluțiile Acustice

Nevoi acustice sau de intimitate la birou? Panourile acustice absorb sunetele și restrâng câmpul optic, integrându-se în spațiile ocupate datorită tehnologiei desăvârșite, design-ului rafinat și gradului de intimitate vizuală adaptabil. Sistemele de antifonare dețin certificări dedicate și sunt concepute pentru nevoi acustice, fiind rezultatul ingineriei și cercetării de-a lungul câtorva decenii bune. Echipamentele zgomotoase și voluminoase nu mai trebuie să fie o constrângere la locul de muncă, pentru că aceste elemente sunt acum delimitate cu succes. Sisteme care sporesc eficiența productivă.

Soluția LightSound

Sistemul revoluționar care schimbă viața la birou pentru totdeauna. Asocierea sunet-lumină, două elemente esențiale ale vieții, într-un singur produs a fost însăși ideea din spatele forței sale creatoare. Dar cum absoarbe LightSound zgomotul și iluminează în același timp? Alătură tehnologie LED de iluminare puternică și panouri acustice într-un sistem surprinzător de minimal, modular și auto-sustenabil. S-a născut din pasiune inovatoare și preocupare pentru bunăstarea oamenilor, demonstrându-și  evoluția industrială în fiecare zi. Totul despre LightSound sună foarte bine, nu-i așa?

Ai o idee? Noi avem proiectul dorit.