Soluții Compartimentare

Eficientizăm spații prin sisteme de compartimentare revoluționare care înlocuiesc peretele tradițional de gips-carton. Fie că vorbim despre amenajarea unui nou spațiu, reconfigurare sau relocare, folosirea materialelor și sistemelor inovatoare se conturează într-un proiect la cheie livrat în timp util și cu costuri optime. Soluțiile modulare certificate de CEE răspund și celor mai intransigente cerințe ale proiectelor de amploare, asigurând versatilitate, funcționalitate și o acustică adecvată spațiilor de lucru.

Sistemul de Compartimentare cu o Foaie de Sticlă

Acest sistem asigură o estetică arhitecturală remarcabilă și un grad înalt de transparență, îmbinând panouri consecutive dintr-un singur strat de sticlă. Profilele de aluminiu de 10 cm contribuie de asemenea la izolarea fonică și sunt disponibile în diverse finisaje. Simplitate, transparență, rafinament.

Sistemul de Compartimentare „SLIM”

Este cea mai transparentă soluție pentru amenajarea unui spațiu cu aspect natural. Versatilitatea sa asigură alinierea perfectă a elementelor structurale, reușind să îndeplinească orice dorință de natură estetică. Sistemele de optimizare a spațiului permit acum și un grad maxim de pătrundere a luminii.

Sistemul de Compartimentare cu două Foi de Sticlă

Acustica superioară a acestui sistem învinge provocările mediilor de lucru zgomotoase. Design-ul calitativ și tehnologia la standard înalt se materializează în două elemente structurale ajustabile care permit inserții precum „intelligent glass” sau jaluzele orizontale. Un sistem creativ și performant.

Sistemul de Compartimentare Opac

Sistemul de compartimentare opac se poate îmbina cu panourile de sticlă într-o structură performantă.  Oferă intimitate vizuală și acustică, durabilitate și ușurință în folosire, superioare altor sisteme. Se poate personaliza cu o gamă largă de finisaje. Alegi dintre rafinamentul lemnului și anduranța metalului.

Peretele-Dulap

Este răspunsul optim la nevoile de depozitare și asigură cea mai bună izolare fonică. Compartimentează spații și este capabil să susțină greutăți considerabile. Un sistem multifuncțional care se asamblează și se dezasamblează ușor, demonstrându-și utilitatea zi de zi. Prietenos și eficient, în mod autentic.

Peretele-Sistem cu Lemn

Pentru mulți o noutate, pentru noi o cale de a integra esențe naturale în medii de lucru. Alături de sticlă, lemnul aduce spațiului tău confort funcțional și vizual. Acest sistem face spațiul de lucru să respire, iar tu te conectezi cu natura zi de zi. Nu este doar un alt perete, ci este peretele cu lemn natural.

Camera în Cameră: Cabina CSS

Vrei să ai o discuție, să ceri o favoare sau să dai un telefon?  Ai nevoie de un spațiu complet independent, cu izolare fonică variabilă, ce facilitează discuții și sporește interacțiunea. Sistemul, cu nenumărate design-uri posibile, include ventilație si lumini autonome. Hai să creăm un CSS împreună!

Ușa Acustică cu o Foaie de Sticlă Înrămată

Sistemul dinamic de mică greutate asigură izolare fonică și o distribuție maximală de lumină. Datorită balamalelor ascunse, gamei largi de accesorii și îmbinării sale perfecte cu alte sisteme de partiție, se deschide într-un arc de cerc perfect încadrat în spațiu. Este cu siguranță cea mai discretă ușă din sticlă.

Ușa Acustică cu două Foi de sticlă Înrămate

Acoperă o paletă largă de specificații tehnice și este ușor de instalat sau personalizat datorită panourilor modulare duble cu pervaz telescopic. Parte a unui sistem complex de partiții, asigură un nivel superior de izolare fonică și o rezistență ridicată la șocuri, flambări și vibrații. Noua ta ușă de sticlă favorită.

Ușa Acustică Opacă

Balamalele ascunse, panourile elegante și cadrele cu proprietăți acustice oferă ușii cel mai bun nivel de izolare vizuală dintre toate ușile din familia sa și o excelentă izolare fonică. Identitatea brand-ului tău se manifestă dintr-o mișcare prin varietatea largă de materiale și texturi. O ușă cu un caracter puternic.

Ușa Glisantă

Glisează de-a lungul peretelui sau în interiorul său. Fiind compatibilă cu toate sistemele de compartimentare modulare, utilitatea spațiului devine ușor de obținut și de eficientizat. Materialele stabile și echilibrate conferă longevitate și stil. Asigură-i biroului tău intrări și ieșiri minim intruzive.

Soluțiile de Placare a Pereților Existenți

Adică sfârșitul pereților plictisitori sau intestetici. Prin soluțiile de placare, spațiul tău primește diversitatea designului sistemelor de compartimentare, aplicată direct pe peretele existent. Acustică superioară, ușor de întreținut și de înlocuit. Cea mai lejeră soluție de personalizare a peretelui.

Ai o idee? Noi avem proiectul dorit.