Soluții Mobilare

Nu integrăm doar piese de mobilier în spațiile pe care le amenajăm, ci și noi moduri de a percepe spațiul. Locuri cu cerințe funcționale exigente sau zone comune comode, spații noi sau vechi, private sau colaborative, toate au de câștigat din evoluția mobilierului. Astăzi, mobila nu mai este doar utilă, ci asigură estetica, este concepută pentru a susține sănătatea și conectivitatea oamenilor. De acum, spațiul tău poate avea sisteme modulare ușor de asamblat și dezasamblat și adaptate la personalitatea echipei tale. Sociologii spun că ne petrecem timpul în 3 tipuri de mediu înconjurător: 1 – acasă, 2 – la locul de muncă și 3 – locuri în care ne relaxăm sau ne distrăm. Noi am găsit calea de mijloc, hai să dezvoltăm idei!

Sisteme de Birouri Operaționale

Modularitatea este ceea ce surprinde în aceaste soluții moderne. Ele pot avea forme complexe, dispuse în diferite configurații rectangulare sau organice, permanent adaptabile. Noul birou reglabil pe înălțime are un design confortabil, ideal pentru menținerea sănătății. Biroul și scaunul devin sisteme inteligente.

Birouri Executive

Practicabilitatea subtilă și rafinamentul acestor piese de mobilier surprind simțuri: texturi distinse și funcționalități elaborate pentru diferite scopuri. Suprafețele întinse și liniile fine exprimă personalitatea spațiului și încântă orice vizitator cu care îl împarți. Când ai mai avut un birou care gândește la unison?

Întâlniri și Training

Oamenii se pot întâlni într-un spațiu versatil pentru discuții profesionale sau pentru a învăța ceva nou. Mobila este esențială în asigurarea confortului, optimizarea spațiului și crearea unei ambianțe favorabile. Mese înalte cu TV integrat sau alternative pliabile? Mobilierul optim pentru orice context.

Depozitări

Orice spațiu productiv are nevoie de un sistem bun de depozitare, iar soluțiile la această nevoie nu au fost niciodată mai ingenioase. Înlocuiește dulapurile clasice cu sisteme de depozitare inteligente tip rollbox, sisteme de arhivare și dulapuri separatoare. Sunt ușor de asamblat și organizează modul de lucru.

Spații Comune

Știai că poți petrece timp într-o căsuță la job? Transformă zona colaborativă într-o oază de relaxare sau un loc cochet de stat la povesti. Poți opta pentru una dintre căsuțele vesele sau pentru unul dintre seturile tematice cu tabureți, fotolii și măsuțe. Maximizezi interacțiunea îmbinând utilul cu plăcutul.

Scaunele de Birou

Scaunele operaționale ergonomice și ajustabile sunt dedicate sănătății și productivității. Vizitatorii și participanții la întâlniri sau training-uri folosesc scaune confortabile, ușor de depozitat. Astăzi, și scaunele executive asigură aceeași ergonomie și se integrează ușor în spațiu. Stai liniștit, vei sta bine.

Recepția

Soluțiile personalizate integrate artistic în spațiul tău vorbesc despre unicitatea brand-ului încă din faza de concept, trecând prin proiectare, vizualizare și atingând perfecțiunea în implementare. Ieși în evidență prin standarde riguroase de amenajare și forme inedite. Recepția devine o experiență în sine.

Design-uri celebre

Marii arhitecți și designeri au permanent o influență puternică asupra contemporanului. Cele mai importante figuri ale arhitecturii, Ludwig van der Rohe, Charles Pollock sau Harry Bertoia au oferit mobilierului ceea ce Claude Debussy a oferit muzicii, iar Salvador Dali picturii. Conceptul „Less is more” reaprinde pasiuni pentru stiluri trainice și transcende prin colecții clasice, acum prezente în biroul tău.

Ai o idee? Noi avem proiectul dorit.